Hakkımızda

TARİHÇE

Şirketimiz 1993 yılında Akper Madencilik İnşaat Sanayi Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. adı altında Çankırı da kurulmuştur. İç Anadolu bölgesinde bulunan zengin perlit yataklarını işletmek amacıyla kuruluşundan bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda 1993 yılında Perlit Genleştirme Tesisini kurarak Genleşmiş Perlit üretimine başlamıştır.Kısa zamanda pazar payını büyütmüş, müşteri potansiyelini yükseltmiş, öz sermayesini artırarak güçlü bir şekilde pazarda yerini almıştır.

Artan pazarla birlikte firmamızda gün geçtikçe büyümüş ve aynı bölgede ikinci tesisinin temellerini atarak Ham Perlit Kırma – Eleme Tesisini kurmuştur. Böylece Kırılmış Elenmiş (Tasnif Edilmiş) Perlit üretimine de başlamıştır.  2005 yılına gelindiğinde bölgenin en kaliteli ve zengin rezervlerine sahip Çankırı-Orta(Kalfat) bölgesinde perlit madeni ocağını açmış, entegre bir tesis kazandırılmıştır.  Firmamız kurulduğu tarihten itibaren portföyünü sürekli açık tutmakta ve geliştirmektedir.

Üretmiş olduğu ürünleri müşterilerine sorunsuz şekilde ulaştırmayı ve hızlı teslimat yapmayı hedeflediği, bu amaçla yola çıkarak 1995 yılında kendi şirket bünyesi içerisinde taşımacılık (nakliye) hizmetleri vermeye başladığı nakliye filosuna kısa zaman yeni araçlar da katmasıyla büyük bir dağıtım filosu oluşturmuştur. 

KURUMSAL

1993 yılından bu yana konusunda uzman, deneyimli kadrosuyla yüksek kalitede Ham Perlit, Kırılmış-Elenmiş (Tasnif Edilmiş) Perlit ve Genleştirilmiş Perlit üretimi yapmaktayız. Başta inşaat sektörü olmak üzere sanayi sektörü, tarım sektörü ayrıca gıda, kimya, tekstil ve demir-çelik sanayinin ihtiyaç duyduğu Ham Perlit ve Genleştirilmiş Perlit ihtiyacını karşılamaktayız. Referansları arasında Türkiye’nin sektörlerinde lider olan şirketleri ve kuruluşları yer almaktadır.

İlke ve değer stratejilerine bağlı kalarak kaliteden ödün vermeksizin çok çalışmamızın bizi bu noktaya taşıdığının grup olarak inancı içerisindeyiz.Yeniliklere açık kimliğiyle ulaşılması güç hedefler koyan, müşteri odaklı çalışan, kaliteli üretim yapan, hedefleri doğrultusunda geleceğe yürüyen bir firmayız.

 

Hizmetlerimiz

Ürünlerimiz

Telefon
WhatsApp
Linkedin